Yritys

Verhoilijamestari Timo Salminen
Verhoilijamestari verhoilukankaan leikkauspuuhissa.

Perustin verhoiluliikkeen vuonna 1990. Aluksi merkittävin toimialue oli vanhojen huonekalujen verhoilu. Melko pian toiminta laajeni verhoilun eri osa-alueille. Yleisverhoomon tyypillistä toimintaa oli ja on huonekalujen entisöinti, tuolien ja sohvien verhoilu, ravintoloiden ja muiden julkisten tilojen huonekalujen verhoilu sekä ajoneuvojen – kuten matkailuautojen ja veneiden – penkkien, patjojen ja erilaisten kate- ja kuomuratkaisujen verhoilu.

Yksilöllistä asiakaspalvelua

Verhoilutyön teettäminen aloitetaan yhteydenotolla verhoilijaan. Välittömimmän ja selkeimmän yhteisen näkemyksen verhoilun kohteesta asiakas ja työn suorittaja saavat, kun asiakas – mikäli mahdollista – lähettää 2–3 kuvaa työstettävistä esineistä. Tämän jälkeen verhoilija selvittää puhelimitse kuvista syntyneet avoimet kysymykset asiakkaan kanssa.

Mikäli alustava yhteisymmärrys verhoilutyön päälinjoista syntyy, tutkii ammattilainen työn kohteen mitaten ja ulkoisesti havainnoiden asiakkaan luona. Samalla etsitään ratkaisuja materiaalien, verhoilukankaiden ja -nahkojen suhteen

Tarjous ja sopimus verhoilusta

Jos päätös verhoilutyön suorittamisesta asiakaskäynnillä syntyy, tekee verhoilija sähköpostitse asiakkaalle yksilöidyn tarjouksen, jonka hyväksymällä asiakas tilaa verhoilun.

Verhoiluterveisin
Timo Salminen
verhoilijamestari